Miquel Millan. Arxiu Imatges PTCBG

QUÈ ÉS SOM CULTURA?

Som Cultura és el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona que arriba a la seva cinquena edició amb una setantena de propostes genuïnes ofertes per les entitats i empreses associades al Club de màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. El festival ofereix una selecció d’activitats especials per redescobrir l’àmplia oferta cultural, patrimonial i artística de les comarques gironines.

En aquesta edició, el festival presenta una programació híbrida que combina les activitats presencials i a distància. Aquesta combinació de propostes té per objectiu assegurar la celebració de l’esdeveniment sigui quina sigui la situació sanitària del territori durant el mes de novembre, i alhora permet explorar noves fórmules digitals per difondre l’oferta cultural gironina.

Organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Més de quaranta membres del Club de Cultura i Identitat, entre museus, ajuntaments, oficines de turisme i empreses del sector cultural gironí, han treballat en xarxa per impulsar les activitats proposades.

Aquest novembre gaudeix de la cultura, gaudeix del Som Cultura.

QUI PARTICIPA?