M. Geli. Arxiu Imatges PTCBG

null

QUÈ ÉS SOM CULTURA?

Arriba la quarta edició del Som Cultura, el mes de les experiències culturals a la Costa Brava i el Pirineu de Girona. Al llarg del mes de novembre, l’esdeveniment ofereix una selecció d’activitats culturals genuïnes per descobrir l’àmplia oferta cultural de les comarques gironines. Organitzat pel Club de Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; sorprendre amb propostes culturals innovadores, en definitiva, reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

En aquesta quarta edició us proposem una cinquantena d’experiències culturals. Una de les principals novetats d’aquest
any són les rutes literàries que ens aproparan a l’obra d’escriptors com Josep Pla o Victor Català, entre altres. En aquesta edició també destaca un nou bloc de propostes per descobrir el patrimoni de forma amena a través de jocs de misteri i escape rooms. Com en anys anteriors, Som Cultura ofereix diverses activitats inclusives amb la voluntat d’oferir una programació variada per a diversos públics.

Més de quaranta membres del Club de Cultura i Identitat, entre museus, ajuntaments, oficines de turisme i empreses del sector cultural gironí, han treballat en xarxa per impulsar les activitats proposades que tindran lloc a nombrosos municipis i espais culturals gironins.

Aquest novembre gaudeix de la cultura, gaudeix del Som Cultura.

QUI PARTICIPA?