Visita guiada amb interpretació a la llengua de signes a l'exposició 'Josep Berga i Boada. El despertar de les coses i dels adormits'
El Museu de la Garrotxa organitza una visita guiada amb interpretació a la llengua de signes a l’exposició ‘Josep Berga i Boada. El despertar de les coses i dels adormits‘. Una mostra que té com a protagonista el polifacètic Josep Berga i Boada (1872-1923), artista de tarannà compulsiu i contradictori, la seva producció serà un fidel reflex del seu temps i del seu colèric caràcter. No defuig cap repte artístic, i furga en totes les disciplines possibles per tal de produir les seves obres més trencadores. S’amararà de l’esperit bohemi dels artistes francesos del tombant de segle i la seva vida nocturna. Esdevindrà un artista que arriba a considerar-se lliure, que fa de la seva vida i del seu art, en la mesura del possible, el que li plau. Aquesta exposició vol apropar al públic la vida i obra, exemple de modernitat absoluta, moltes vegades menystinguda per la historiografia.

Punt de trobada: Sala Oberta del Museu de la Garrotxa

Més informació i reserves: 972 27 11 66 / museu.garrotxa@olot.cat

A banda de la visita guiada, l’exposició s’ha concebut seguint els criteris d’accessibilitat per a diversos col·lectius i disposa d’un Dossier de Lectura Fàcil que permet la visita lliure a l’exposició. 

Foto: Blai Farran

Detalls

Dies que es fa l'acte
Iniciarnovembre 11, 201812:00 pm
Preu
Gratuït (cal inscripció prèvia)

Organitza

Telèfon
972-27 11 66
Correumuseu.garrotxa@olot.cat
Web

Lloc

AdreçaMuseu de la Garrotxa (c/ Hospici 8)
PoblacióOlot
ProvínciaGirona
Codi postal17800
Museu de la Garrotxa