ACTIVITAT PRESENCIAL: Tocar fang, tocar vidre

La Bisbal és la terra de la ceràmica i terra de reunió amb altres elements. Ceràmica i vidre, germans des de les seves arrels a la natura, creats per la mà de l’home i per la presència del foc. Similar a la ceràmica, el vidre té unes possibilitats meravelloses al món de l’artesania i de l’escultura. És molt interessant reconèixer aquesta germanor i també observar les possibilitats que un material com el vidre ens dona en el món de la creativitat, de l’arquitectura, de l’objecte utilitari, del disseny i de la decoració.

A la trobada per SOM CULTURA, els assistents gaudiran de la presentació d’un recull d’obres en vidre acompanyades de ceràmica, pedra o ferro, i de la forma com van ser creades: des de la idea com punt creatiu de partida, fins als processos tècnics de producció. Algunes obres les veurem al taller i altres les veurem en imatges projectades.

La xerrada inclou la presentació de les escultures en vidre que va realitzar la ceramista Pilar Aldana per coronar la torre de la Sagristia del Temple de la Sagrada Família. La creació, la producció i la instal·lació d’aquestes obres del 2014 al 2016. La trobada inclou “tocar el vidre, tocar el fang” per gaudir i entendre les característiques físiques que els fan tan especials.

Compra aquí les teves entrades

Data

06 nov. 2021
Expired!

Hora

17:00 - 19:00

Cost

8.00€

Localització

Vulpellac
Vulpellac

Organitzador

Taller Aldana Méndez
Tel.
654608508
Email
paldana9@gmail.com

Altres Organitzadors

Visit Empordanet
Web
http://visitempordanet.com/
QR Code