ACTIVITAT PRESENCIAL: RUTA CULTURAL AMB L’ARQUEÒLEG: Romans a la Selva! de la Civitas a la Vil•la Romana

Ens endinsarem a la comarca de la Selva de fa 2.000 anys a través de la ciutat romana d’Aquae Calidae i les seves termes (Caldes de Malavella), i la Vil•la Romana dels Ametllers (Tossa de Mar).

Tot plegat de la mà de l’arqueòleg que ho ha excavat i que us n’explicarà tots els secrets, detalls i curiositats. Voleu saber què feien fa 2.000 anys els romans a la Selva? Doncs no us perdeu aquesta ruta!

• Descobrirem els orígens termals de Caldes de Malavella, on els romans prenien les aigües termals i per què hi van establir una de les vint ciutats romanes de Catalunya.

• Coneixerem els orígens de Turissa (Tossa de Mar) a través de la Vil•la Romana dels Ametllers, un jaciment romà molt interessant i sovint molt desconegut, on els romans feien el vi.

Les rutes culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en espais naturals i/o urbans, i s’ha de realitzar trasllat entre diversos punts, fet que requereix desplaçaments amb cotxe particular (propi). Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat. Un cop confirmada la inscripció s’indica el punt de trobada.

Amb el suport de l’Ajuntament de Caldes de Malavella i l’Ajuntament de Tossa de Mar.


Compra aquí les teves entrades

Data

07 nov. 2021
Expired!

Hora

10:00 - 13:00

Cost

15€ adults/ 10€ de 12 a 17 anys / gratuït menors de 12 anys

Localització

Atri Cultura i Patrimoni
Carrer Nou, 60, 2n, 17455 Caldes de Malavella, Girona

Organitzador

Atri Cultura i Patrimoni
Tel.
972470735
Email
info@atri.cat
Web
https://www.atri.cat/
QR Code

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.