M. Geli. Arxiu Imatges PTCBG

null

QUÈ ÉS SOM CULTURA?

Arriba el Som Cultura! la primera campanya divulgativa i promocional que el Club de Cultura i identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa amb l’objectiu d’apropar l’oferta cultural, patrimonial i d’espectacles a un públic de proximitat al mes de novembre.

Una variada oferta d’activitats i experiències genuïnes, proposades per les entitats i empreses associades al Club de Cultura i Identitat, tindran lloc a nombrosos municipis, espais i equipaments culturals de les comarques gironines en el marc del festival.

El mes de novembre és l’escollit per a la promoció, ja que es tracta d’una època en què la proliferació d’esdeveniments i propostes culturals continua vigent i és altament atractiva.

Aquest mes temàtic busca potenciar el treball conjunt entre els professionals que gestionen l’àmplia oferta cultural del territori i els agents turístics, tan presents a la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

El Som Cultura pretén estimular l’interès i el consum cultural tant dels habitants locals com dels visitants; de donar a conèixer nous productes mitjançant noves fórmules i llenguatges; de sorprendre amb propostes culturals innovadores… en definitiva, de reivindicar el patrimoni monumental, artístic i tradicional de les comarques gironines.

Perquè la cultura forma part de tots i ens defineix com a poble… benvinguts al Som Cultura!